כמו prison break, רק הפוך

רגיל
כמו prison break, רק הפוך

אז לאחרונה יצאתי מהמעגל ונכנסתי לכלא.

זה נשמע לא משהו אבל זה בעצם כן, כי המעגל זה מעגל האבטלה והכניסה לכלא היא במסגרת עבודה. לא, לא התגייסתי לשב"ס אבל אני כן מטמיע שם ובמסגרת העבודה יש נהלים ברורים לשהייה שם. זה נראה כך, פחות או יותר, מגיעים למתחם ומצלצלים באינטרקום, דלת כבדה מס' 1 נפתחת, מפקידים ת.ז ומקבלים תג מבקר ומחכים לליווי, התיק עובר שיקוף ואתה עובר דרך קרוסלה, אחד אחד, ואז מגנומטר (בעסה לבעלי חגורות), עונים בריטואל כמעט קבוע: "כן, יש אישור לפלפון" ומחכים שדלת כבדה מס' 2 תיפתח. כשהיא נפתחת נכנסים לבחוץ של הבפנים, שם וכמובן בפנים-בפנים התנועה רק בליווי סוהר ויש דברים שאסור להכניס, כמו אוכל, שתייה ומטען. מחצית מהמשתמשים שלי נמצאים בבחוץ של הבפנים ומחציתם נמצא בפנים-פנים ואז מדובר בעוד סדרה של דלתות כבדות שנפתחות בזמזום/ציפצוף

צרוף של נסיבות
על פניו, אני זר בעולם שלהם ולא סתם עובר אורח אלה נציג של שינוי לא כל כך רצוי, אז איך זה פתאום שאני מנסה להכניס עוגה למתחם?
זה לא בגלל שאני מתנצל על השינוי, אני לא צד בעניין, רק המתווך.
זה לא בגלל שיומיים אחרי תחילת ההטמעה הקאתי להם במחסן.
זה לא בגלל שהם ידעו להפריד בין האדם למערכת השנואה שהוא מלמד.
זה לא בגלל שנלחמו עלי כשרצו להעביר אותי לכלא אחר.
זה לא בגלל שאני אוהב אפייה.
כלומר
זה לא רק. זה קצת מהכל..

העוגה
בדרך כלל שאני מכין עוגה יש לי כלל יסוד אחד, חומרי הגלם הכי טובים. הפעם רציתי גם לחסוך (קצת) בקלוריות.. יש שומרים בשב"ס..
סיבוב בסופר, לקבל השראה, בפעם השנייה תפס את עיני כיתוב של מופחת שומן במקרר הגבינות ומשם הדרך קצרה לסוג של עוגת גבינה, תפסתי 2 חבילות נפוליאון 16% החדשה ויצאתי שמח, כל השאר יש בבית אפשר לאלתר משהו טעים, השומר החזיר אותי למציאות ולקופה ויצאתי (סופית) להכנות…

image

להלן המצרכים הדרושים:
לתחתית – (אם רוצים גם פרורים תגדילו בחצי) 2 חלמונים, 30 גר' סוכר, 100 גר' חמאה, 100 גר' קמח ו-50 גר' שקדים טחונים.
שמים במעבד מזון עד שנוצרים פרורים, לשים על תבנית 24 מרופדת בנייר אפייה משומן קלות (בחמאה למשל), 20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות (שימו עין להוציא כשמזהיב)
למלית – שלב ראשון על בן-מארי ממיסים 25 גר' חמאה, 60 מל' חלב ו 100 גר' שוקולד לבן, מניחים בצד אחרי שנמס.
שלב שני בקערה גדולה 2 נפוליאון 16%, גביע שמנת חמוצה, וחבילת אינסטנט פודינג וניל, מערבבים למסה אחידה, מצרפים את תערובת השוקולד שהצטננה מאז (ולא קיבלה נזלת) מקציפים 500 מל' שמנת מתוקה וכשהיא יציבה מקפלים אותה לתוך הגבינות והשוקולד בשלושה מחזורים.

ההכנה בגדול סגורה (שמו מלית בתבנית, מקרר+ פרורים/ציפוי כלשהו ואז שוב מקרר יסגרו לכם את הפינה. בתאבון.
מה אני עשיתי בפינש?
איך היא נראתה?
איך היא שרדה את הכניסה?
איך הצלחנו לאכול אותה ומה היה טעמה? (ספויילר קטן: מ.ע.ו.ל.ה!!)
כל זאת ועוד בפרק הבא של:
כמו prison break, אבל הפוך

תגובה אחת »

  1. פינגבק: כמו prison break, רק הפוך – ההמשך | I-Dad

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s